Inspiratie van Albert Heijn Nuland

Vrienden maken in elk gangpad. Maak er werk van!

We zijn op zoek naar nieuwe collega's in de winkel. Er zijn verschillende functies en er is er altijd wel één die het beste bij jou past. Solliciteer nu en pak die baan om de hoek!

25x gezond inspiratie voor je boterham

Wat is precies gezond broodbeleg en wat kan je beter niet te vaak op je boterham smeren? We geven je handige tips en tricks om het smeren nog leuker te maken.

Tafeldekken volgens de etiquette

Van een mooi bord kun je niet eten, maar met een mooi gedekte tafel maak je al je gasten blij. Wij laten je in 5 stappen de tafel dekken volgens de etiquette.

7x de meest feestelijke kerstcocktails

Tijdens de feestdagen is het leuk om echt even uit te pakken en iets bijzonders te maken. Wij verzekeren je, met deze 7 kerstcocktails steel je sowieso de show!

5x kerstcadeaus inpakken

Na uren struinen in die ene kledingwinkel of speciaalzaak heb je eindelijk het perfecte kerstcadeau voor jouw opa, nichtje of collega gescoord. Wij geven je vijf tips om je kerstcadeau in te pakken.

Gourmetten: alles wat je nodig hebt

Het is een hele klus om niets te vergeten wanneer je gaat gourmetten. Geen nood, wij helpen met een overzichtelijk gourmetboodschappenlijstje. Van vlees, vis, vega, bijgerechten en natuurlijk de saus.

Pepernoten vs. kruidnoten. Wat is het verschil?

Niet alleen de Sint komt elk jaar terug, maar ook de vraag: Wat is het verschil tussen pepernoten en kruidnoten? We leggen je het verschil uit.

6x dips en tips voor de perfecte kaasfondue

Niets is fijner om het binnen knus en gezellig te maken en met vrienden en familie rond de fonduepan te zitten. Wij geven je een lijst met heerlijke en verrassende dips voor in de kaasfondue.

Hoe maak je het perfecte boodschappenlijstje?

Een goed en effectief boodschappenlijstje maken is niet altijd eenvoudig. Met dit stappenplan heb jij in een handomdraai een boodschappenlijstje.

Waarom koopzegels sparen?

Wist je dat koopzegels heel veel op kunnen leveren? Je ontvangt 6% rente gewoon tijdens het boodschappen doen. We vertellen je er alles over!

Orzo: wat is het precies?

Orzo! Deze kleine rijst look-a-like staat voor veel meer dan dat. Van soep tot risotto, orzo voelt zich echt overal thuis. Maar wat is het precies?