Inspiratie van Albert Heijn Nuland

8x de lekkerste biersoorten

Pils is het meest gedronken bier in Nederland. Maar naast het ‘gewone’ pilsje zijn er ook nog een heleboel andere biersoorten. Ontdek biersoorten

Haal de magie van kerst in huis

Laat je betoveren door onze verrassend voordelige gerechten, heerlijke recepten en ons exclusieve Excellent voor de Feestdagen-assortiment. Blader in de assortimentsgids

4 tips om je boodschappen budget te verminderen

De boodschappen. We hebben vaak niet eens door hoeveel geld we daar wel niet aan uitgeven. Met deze 4 tips kan je jij je boodschappen budget verminderen. Lees de tips

Vegan weekmenu

Even een weekje vegan eten? Dat kan heel gemakkelijk en is, heel belangrijk, ook nog eens lekker! Wij delen een 7-daags weekmenu met je, zodat jij een weekje vegan kan eten. Start je vegan week!

Zelf jam maken: hoe doe je dat?

Zelf jam maken is leuk om te doen, niet moeilijk en het eindresultaat is om van te smullen. Nog een pluspunt: het is heel geschikt om kinderen bij te laten helpen. Maar hoe maak je je eigen jam? Bekijk de tips

Lente op z'n lekkerst

De dagen worden langer en we trekken meer naar buiten. Het is lente! Ook betekent de lente veel lekkere groente- en fruitsoorten. Neem bijvoorbeeld asperges en rabarber.

Bekijk lentegroente- en fruit

Met gemak een versierde tak

De kerstboom is nog maar net naar buiten, of de paastakken mogen alweer naar binnen worden gehaald. Net als met de kerstboom kan je natuurlijk helemaal los op de paastak-versiering: niet alleen super gezellig in je huis, maar ook nog eens onwijs leuk om te doen. Wij geven je vijf originele, inspirerende DIY tips voor in jouw paastak! Lees er alles over 

Orzo: wat is het precies?

Orzo! Deze kleine rijst look-a-like staat voor veel meer dan dat. Van soep tot risotto, orzo voelt zich echt overal thuis. Maar wat is het precies?

Lees hier alles over orzo

5 tips voor de perfecte vrijmibo

Niets zo gezellig als een vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) met collega's. Ook online! En zoveel moeite hoeft de organisatie niet te kosten. Doe inspiratie op voor een succesvolle (digitale) vrijmibo!

Lees meer over de vrijmibo

Tips voor het perfecte Valentijnsontbijt

Hoe zorg je ervoor dat je valentijnsontbijtje extra speciaal wordt, en wat haal je hiervoor allemaal in huis? Wij geven je tips en ontbijtpakketten om jouw valentijnsontbijt extra bijzonder te maken.

Bekijk de tips en pakketten

Alles met havermout

Ja, je kunt natuurlijk pap maken van havermout. Maar wat dacht je van muffins? Of smoothies? Door zijn neutrale, nootachtige smaak kun je havermout zowel in zoete als hartige gerechten verwerken.
Bekijk alle recepten

7 tips om goedkoop boodschappen te doen

Goedkoop boodschappen doen kan best lastig zijn. Ze kunnen wekelijks een behoorlijke hap uit je budget nemen. 7 tips om dit gemakkelijker voor je te maken!

Lees de tips


Eten voor en na het sporten: do's en dont's

Geen idee wat je voor, tijdens en na het sporten mag eten? We helpen je een handje met handige voedingstips en lekkere snack inspiratie!

Lees meer over eten voor en na het sporten


Foodtrends 2022

De wereld van eten en drinken staat niet stil. Ieder jaar gebeurt er weer een hoop. Ook voor 2022 hebben we de foodtrends op een rijtje gezet.

Bekijk de foodtrends van 2022


Waarom koopzegels sparen?

Wist je dat koopzegels heel veel op kunnen leveren? Je ontvangt 6% rente gewoon tijdens het boodschappen doen. We vertellen je er alles over! 

Lees meer over koopzegels